Secondwife.com promoot bigamie in United Kingdom

Hoe meer, hoe beter!

35,000 Britten hebben zich ingeschreven op de website voor bigamie, Secondwife.com is een datingsite voor moslims om voor een tweede vrouw en of meerdere vrouwen te zoeken.
website bouwer, 33 jaar oud, Azad Chaiwala heeft geen probleem mee om een datingsite te ontwikkelen voor moslims om extra partner te zoeken voor hun eigen harem, Hoe meer, hoe beter! aldus Azad.

Secondwife.com is geïnspireerd naar voorbeeld van Chaiwala, deze Pakistaanse website is erg populair in betreffende land. Ook de website polygamy.com is dit jaar opgericht en heeft ondertussen al meer dan 7000 leden, ook zij zoeken allemaal een extra partner voor hun kroost of harem.

Het is vraag of de website lang online zal blijven, want bigamie is in UK illegaal, ook in Nederland, België en veel andere landen wet verboden. Maar dat maakt volgens Azad helemaal niks uit, “ook gewone stervelingen zoals atheïsten en christenen gaan vreemd, zoeken striptenten of gaan naar de hoeren. Dus waarom mogen moslims niet?” Naast Secondwife, bestaat ook een website voor Polygamie dating, speciaal voor niet-moslims!

Add Comment